Jdi na obsah Jdi na menu

Ricardo

8. 1. 2018

 

Ricardoje kamarád destvi s Digsie,Spitthire a Starina,byl zamilovaní do Digsie,ale tet je s Sarinou,byl na akademii Wonderbolts.

Titul: Element smíchu Ricardo dia pegasus Ricardoje kamarád destvi  Digsie, Spitthire a Starina, byl zamilovaný do Digsie pak do Rose, ale je do Starini.Chce být v  akademie Wonderbolts.

Bydlí v Cloudsdale.Jeho oficiální povolání je pekař / cukrář a pořadatel oslavy.Ricardo skladá  písničky.Je výstřední, energetický, ale jinak velmi přátelský a společenský poník. Je také největším vtipálkem z celého dne z Cloudsdale. Miluje oslavy, miluje, když si může z někoho vystřelit, nebo když se někdo z nich vyvíjí, je to vše, co je miluje sladkosti všeho druhu, a to do takové míry, že občas zapomene i na slušné vychování i při jídle.Konverzaci odbíhá často od tématu. Ne však úmyslně, ale spíše pro pobavení a odlehčení situace. Většinou se chová ztřeštěně, někdy až trochu dětinsky a směje se a dovádí dokonce i tváří v tvář nebezpečí. Někomu proto může přijít Ricardo hloupýNěkteří poníci ho neberoubohužel, neberou příliš vážně, ale ve skutečnosti je Ricardo velice vnímavý a ohleduplný a vyzná se i v tématech.Svá moudra a názory nejraději sděluje ve formě zpěvu. I když se jeho písničky nesetkávají vždy s úspěchem,Ricardo nepřestává tvořit a udivovat všechny okolo.

Kresba bez názvu ArtelynRowejn

Kresba bez názvu ArtelynRowejn