Jdi na obsah Jdi na menu

Starina

27. 10. 2020

 

Jméno Starina

Druh:Jednorože později Alicorn

Povaha:Pracovitá a rozvážna Oblíbená činost:čtění starých knich o zemy 1,a zvířatech. Starina je alicorn princezna,byla jednorožec,a deství se kamarádila s Digsie,Spitthire a Ricardem.Pocházi ze Země 1,ale vždy byla v Ponivillu s přátely. 

Je to jednorožec a představuje element magie (je žačkou samotné princezny Celsie, která si ji vzala do učení, když při přijímacích zkouškách projevila velký magický talent, přičemž také získala své znaménko a nechala vylíhnout se svého později věrného společníka draka.Jednou ji princezna Celsie poslala do jiného světa Ponyvillu, kde se ten rok konají oslavy letního slunovratu, aby pomohla s přípravami a "našla si nějaké kamarády",to ona pomáhala Twilight Sparkle.to druhé Starina nechce a nechápe,ale nakonec se chtě nechtě seznámí s Digsie,Spitthire,Ricardem,Sarah a Rose. nakonec zjistí, že společně tvoří šest elementů a spojí se,a vráti se zpětaby se postavily Dark Moon(Princezně Lumen).Společně se jim to podaří.Starina zůstava doma a na dále se setkává s přátelyzažívají spousty dalších dobrodružství. 

 

.Vzhled:Starina je světle žlutý jednorožec,hřívu a ocas má růžové,její oči jsou také růžovéOba její boky zdobí znaménko ve tvaru hvězdy. Povaha a vlastnosti:Starina je skvělá studentka, je velmi chytrá a dokáže odpovědět prakticky na každou otázku, která se dá nějak rozumě vysvětlit. Má silnou magickou moc a zvládá spousty kouzel, její kouzla, jako u každého jednorožce vychází z jejího rohu, ale ona je co se kouzel týče o mnoho lepší než ostatní jednorožci (ti většinou dokáží pouze přemisťovat věci).

 

 Kresba bez názvu ArtelynRowejn

Kresba bez názvu ArtelynRowejn